Leírás
FAGYASZTVA SZÁRÍTÁS
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Miért jó ez a kutyádnak?
- az értékes összetevők nem károsodnak
- tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki
- a hús íze, aromája megmarad
ÖSSZETEVŐK:
100% strucchús, fagyasztva szárítva
Analitikai összetevők: 80,7% nyersprotein, 19,6%% nyerszsír, 0,5% nyersrost, nyershamu 3%
Biztosíts mellé mindig elegendő, friss vizet. Tárold hűtött, száraz helyen!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!